Velkommen til frokostmøte om nye brukere

Denne nettsiden benytter seg av cookies. Finn mer informasjon her.

Velkommen til frokostmøte om nye brukere

Direktoratet for nødkommunikasjon ønsker hjertelig velkommen til frokostmøte i Nydalen i Oslo 18. september. Temaet er nye brukere i Nødnett. Møtet er gratis og åpent for alle. Meld deg på her.
  • Interessen for Nødnett er stor. Her er et bilde fra salen under Nødnettdagene 2014. Frokostmøtet om nye brukere har begrenset antall, så her gjelder det å være først til mølla.


 

 

Tid:  18. september 2014

Kl. 08.30 – 10.00
(dørene åpner kl. 08.00)

Sted:

Radisson Blue Hotel Nydalen, Oslo

Påmelding: 

Påmeldingen er stengt.

Påmeldingsskjema på bunnen av denne siden

Servering: Enkel frokost med kaffe og te
   

 

Nødnett er blant de største investeringene i samfunnssikkerhet i Norge. Det er et klart mål å oppnå størst mulig samfunnsmessig gevinst gjennom en bred utnyttelse av Nødnett.  Organisasjoner med et nød- og beredskapsansvar skal i utgangspunktet få mulighet til å knytte seg til nettet på sikt.

 

Spennende tema

Hva innebærer dette i praksis? Hvilke kriterier legges til grunn for hvem som kan bli nye brukere av Nødnett? Hvordan er prosessen for å bli bruker? Hvilke utfordringer gjenstår å løse? Hvilke erfaringer har man i andre land? Disse spørsmålene blir sentrale på vårt frokostmøte om nye brukere i Nødnett.

Møtet er åpent for alle og gratis, men har begrenset med plass. For å delta må du derfor melde deg på via våre nettsider: www.dinkom.no/frokost.

Hva er et frokostmøte?

Frokostmøter er en del av DNKs arbeid for å spre mer informasjon om Nødnett og nødkommunikasjon i åpne fora. Frokostmøtene er derfor åpen for alle, pressen inkludert. Målet er å belyse et bestemt Nødnett-relevant tema nærmere på generell basis. Tidligere har vi blant annet hatt møter om datatrafikk og forventninger til Nødnett.

 

Påmelding

Meld deg på ved å fylle ut dette skjemaet. Eventuelle spørsmål kan du sende til seminar@dinkom.no